FiSTB, Finnish Software Testing Board

OTSIKKO

 • Finnish Software Testing Board

  FiSTB on ISTQB®:n Suomen paikallisjärjestö ja se vastaa suomalaisen näkökulman ja osaamisen tuomisesta kansainväliseen yhteistyöhön sekä koordinoi useiden kansallisten ISTQB-työryhmien toimintaa. 

  FiSTB järjestää Suomessa ISTQB® sertifiointikokeita ja akkreditoi koulutusyrityksiä. Järjestämme myös FiSTB Testing Assembly -seminaareja ja teemme testauksen alueella yhteistyötä koulujen kanssa esim. palkintojen ja vieraspuhujien muodossa. Yleensäkin tavoitteenamme on edistää ohjelmistotestauksen asemaa ja testaajia ammattikuntana erilaisilla keinoilla.

  Suomessa on myönnetty jo noin 4000 ISTQB®-sertifikaattia. ISTQB® on myöntänyt yli 673 000 sertifikaattia 120 maassa.

  Seuraa FiSTB:n päivityksiä LinkedIn-kanavallamme, Twitterissä ja Facebookissa.

  Seuraa ISTQB®:n päivityksiä Twitterissä, Facebookissa, LinkedInissä, Slidesharessa ja YouTubessa.

  COVID-19 -tiedote

  Suomi on poikkeustilassa Covid-19 -pandemian johdosta ja tämä vaikuttaa myös meidän toimintaamme. Osalla teistä on ehkä omakohtaista kokemusta viruksesta ja osa on huolissaan sen mahdollisista vaikutuksista. Olemme kaikki tässä yhdessä.

  Koronavirus-kriisin aikana FiSTB tarjoaa mahdollisuutta tehdä englanninkielisiä ISTQB-kokeita kotoa käsin, etävalvottuna. Käytämme tässä kumppanimme iSQI:n palveluita. Koetarjonta, hinnat ja alennukset on eritelty iSQI:n webissä. Katso lisää ja ilmottaudu kokeeseen täällä.

  Tämän haastavan tilanteen vuoksi olemme päättäneet perua kevään fyysisiä koetilaisuuksia kaikilla paikkakunnilla. Katso lisää koekalenterista, mitkä päivät ovat peruuntuneet. Seuraamme viranomaisten antamia ohjeita jatkuvasti ja heti kun tilanne on parempi, voimme taas taata asiakkaillemme 100% palvelutason. Pysytään turvassa!
   
  Ystävällisin terveisin,
  Kimmo Hakala, FiSTB