FiSTB, Finnish Software Testing Board

OTSIKKO

Koekalenteri

COVID-19 -tiedote

Suomi on poikkeustilassa Covid-19 -pandemian johdosta ja tämä vaikuttaa myös meidän toimintaamme. Osalla teistä on ehkä omakohtaista kokemusta viruksesta ja osa on huolissaan sen mahdollisista vaikutuksista. Olemme kaikki tässä yhdessä.

Koronavirus-kriisin aikana FiSTB tarjoaa mahdollisuutta tehdä englanninkielisiä ISTQB-kokeita kotoa käsin, etävalvottuna. Käytämme tässä kumppanimme iSQI:n palveluita. Koetarjonta, hinnat ja alennukset on eritelty iSQI:n webissä. Katso lisää ja ilmottaudu kokeeseen täällä.

Tämän haastavan tilanteen vuoksi olemme päättäneet perua kevään fyysisiä koetilaisuuksia kaikilla paikkakunnilla. Katso lisää koekalenterista, mitkä päivät ovat peruuntuneet. Seuraamme viranomaisten antamia ohjeita jatkuvasti ja heti kun tilanne on parempi, voimme taas taata asiakkaillemme 100% palvelutason. Pysytään turvassa!

 
Ystävällisin terveisin,
 
Kimmo Hakala, FiSTB

 

Kaikille avoimet kokeet

Ilmoittautuminen kaikille avoimiin ISTQB:n kokeisiin tapahtuu alla olevan koekalenterin kautta.

Jatko- ja expert-tason kokeisiin pitää ilmoittautua viimeistään 21 vrk ennen koepäivää ja perustason kokeisiin viimeistään 14 vrk ennen koepäivää. Sen jälkeen voit kysyä jäljelle jääneitä vapaita peruutuspaikkoja osoitteessa ilmoittaudu (at) tivia.fi. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun. Peruutusilmoitukset vastaanotetaan ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen ilmoittaudu (at) tivia.fi .

Jos on kysymyksiä kokeesta, ota yhteyttä: ilmoittaudu (at) tivia.fi tai soita 020 741 9898.

Hinnasto

 • Foundation level -kokeet: 200 € + ALV 24% = 248 €.
  • Kumppaneiden alennusprosentit löydät täältä.
  • Foundation kokeen hinta opiskelijoille ja työttömille on 100 € + ALV 24% = 124 €.  Saadaksesi Foundation -kokeen alennetulla hinnalla, ilmoita opiskelija- tai työtön-statuksesi ilmoittautumislomakkeen "Employer/Työnantaja"-kentässä ja lähetä ilmoittautumisen yhteydessä kopio opiskelijakortistasi tai työttömyystodistuksestasi osoitteeseen ilmoittaudu (at) tivia.fi. Ilman asianmukaista todistusta testi laskutetaan normaalihintaisena.
 • Advanced level -kokeet: 250 € + ALV 24% = 310 €.
  • Kumppaneiden alennusprosentit löydät täältä.
 • Expert level -kokeet: 450 € + ALV 24% = 558 €.

Lasku lähetetään kokeen jälkeen. Maksuehto 14 pv netto. Koetulokset ilmoitetaan maksusuorituksen jälkeen. Huom! Jos yritys maksaa laskusi, tarkistathan laskutusosoitteen ja viitenumeron talousosastoltasi.

Koekalenteri

Vuoden 2020 koepäivät on alla. Paikka on Technopolis, Mill-kabinetti, Hiilikatu 3, 00180 Helsinki.

Kokeita järjestetään seuraavasti:

 • 4.6.2020
 • 11.6.2020
 • Syyskauden koeaikataulu julkaistaan toukokuussa